Bic Wanica

Facebook Posts

6 uur geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

19 mei 1969 – 19 mei 2019, viering gouden huwelijk in het ressort Lelydorp.

Te midden van hun kinderen families en genodigden herdacht het echtpaar Irodjojo – Doelkajat op zondag 19 mei j.l. hun 50 jarig huwelijks jubileum. Dhr. Irodjojo Wariman, is geboren op 12 april 1945 in het district Suriname. Zijn loopbaan liep als volgt : hij werkte eerstens bij Espee kippen en later bij Alaska kippenbedrijf, daarna deed hij bouwwerkzaamheden als timmerman. Hij voetbalde voor de voetbalvereniging Mira Puti en Ras 75. Mevr. Doelkajat Kinem, is geboren op 6 oktober 1951 in het district Suriname. Zij was de motor in het gezin m.a.w zij had de zorg over het gezin en was daarnaast ook 25 jaren houdster van een warung. Het echtpaar heeft 7 kinderen waaronder 4 dochters en 3 zonen. Ook nog 12 klein kinderen en 8 achter kleinkinderen. De partners hebben zelf voor elkaar gekozen en stapte 2 jaren daarna in het huwelijks bootje. Ze zijn ook leden van Sangar Sarito Oedjot Ngesti Toengal aan de Van Hattemweg. 1 van de kinderen gaf aan blij te zijn om hun ouders in hun midden te mogen hebben en dat ze nog heelveel jaren met hen kunnen doorbrengen. Bij deze heeft het Commissariaat Wanica Zuid – Oost in tegenwoordigheid van de Distritscommissaris mevr. Audrey Hankers en de Districtsecretaris mevr. Rinia Sarman, die de President van de Republiek Suriname en First Lady vertegenwoordigd . Zoals gebruikelijk namens het Staatshoofd en First Lady de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk overhandigd aan de jubilarissen.
... Zie meerZie minder

Commentaren

Irodjojo Diana Marlene Ngoredjo Gefeliciteerd met jullie Ouds ....

Gefeliciteerd ..🎈

Mooi mang gefeliciteerd

Gefeliciteerd..

Gefeliciteerd Chayenne Ngoredjo Loraine Pawiro-oelomo Shannon Sandiman

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Siwoh Waridie en Siwoh Kienem. 😘😘😘💖

Gefeliciteerd joh

gefeliciteerd ......

gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd

9 uur geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Geachte burgers van de Verl
Braamshoopweg gaarne uw aandacht voor de volgende bekendmaking.

Op maandag 20 mei zal het ministerie van OW T&C ter orientatie aanwezig zijn voor het ophalen van de trenzen en het rehabiliteren van de slechte wegdek.
... Zie meerZie minder

Commentaren

En de privishanweg..zyweg van de magentaweg

Maretraite project ???

En Wanneer is schotelweg aan de beurt

2 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ophaalwerkzaamheden van de Johankanaal door het ministerie van OWT& C i.s.m het commissariaat Zuid-Oost Wanica. ... Zie meerZie minder

2 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ressort Lelydorp.

Op de hoek Schotelweg / Indira Ghandiweg is opgehaald door het ministerie van OWT&C i.s.m het commissariaat Zuid-Oost Wanica.
... Zie meerZie minder

Commentaren

Graag asfalteren .heel belangryke weg .begraafplaats.basis en voj school.moet u voorstellen hoeveel ouders.leerkrachten.buurt bewoners .buschauffeurs en kindern (vanaf5jaar)elke dag gebruik maken vn deze belangryke weg

Weg heel slecht aub schrebelen

Het is nu netjes opgehaald ik vraag de bevolking aub geen petflessen,blikjes,plastiek en wat voor afval dan ook daar of waar dan ook te gooien.Hou lelydorp schoon. Een schone omgeving is een gezonde omgeving.

De weg is zeer slecht!! Hopelijk wordt dat ook zo gauw als mogelijk aangepakt.

OFBETEGELEN TOT WAAR SCHOOL IS ONGEVEER 1200 LEERLINGEN TOTAAL MULO EN LAGERE SCHOOL

Lasfaltern julli die weg mang

3 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

... Zie meerZie minder

4 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Naar aanleiding van het incident heeft het buro van het B.O.G i.s.m de afdeling M.G.D. van het Commissariaat Zuid -Oost Wanica onmiddelijk controle werkzaamheden verricht. ... Zie meerZie minder

Commentaren

BIC Wanica Zuid-Oost weten de mensen van de BOG ook dat als ze hun werk doen het goede voorbeeld moeten geven? Ze komen van straat gewoon rechtstreeks in de keuken zonder hun handen of handschoenen te dragen zonder haarnet. Zolang je de keuken binnen stapt maakt niet uit wie je bent je moet een haarnet op hebben. En liefst handschoenen aan want ze raken bijna alles aan.

BIC Wanica ZuidOost..; jullie moeten niet alleen vermelden dat jullie de zaak gecontroleerd hebben.. naar de warunghoudster toe is het niet meer dan billijk dat jullie ook erbij vermelden wat jullie bevindingen zijn. Ongewild is ze in de publiciteit gekomen, zoveel kritiek heeft ze moeten aanhoren... het zou ook van netheid getuigen om te posten dat de zaak er netjes uitziet. Volgend keer doen ja!!

Dan eist hij srd 3000,- net alsof t gewoon srd 3 of srd 30 is. Want laten we even eerlijk zijn t eten s verpakt en zo n grote kakkerlak hft de persoon niet gezien.Als alles in orde is en t niet op waarheid berust dan moet hij die srd 3000 ,- betalen want je heb de eigenaar of eigenares zijn/haar zaak zomaar in gevaar gebracht.

WTF!!! Het gaat hier letterlijk om oplichterij en die leeghoofdige BOG mensen zien dat ook niet in! Die kakkerlak is netjes geregeld in d bak. Gek genoeg. Indien het idd zo was zou het tussn d bamie zijn etc...pff stelletjes kinderen bij elkaar! BOG leden werken jullie eerst aan jezelf voor je een ander corrigeer!

Op hoger beroep gaan.laat hij alles vergoeden voor de dagen dat z gesloten waren.stelletjes foefoer beest.zo ga niet gemakkelijk aan geld komen.mars opo go wroko met j kakkerlak gezicht.vies ding.meneer hoeveel kakkerlakken heb je nog in j tas bewaard?

Hier blijkt er sprake te zijn van valse beschuldiging, afgunst en jaloezie.,,,,, Art. 344. Met gevangenisstraf van ten hoogste negen maanden of geldboete van ten hoogste drie honderd gulden wordt gestraft: 2o. hij die een ander door bedreiging met smaad, smaadschrift of valse aanklacht dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden. ,,,,Ik hoop daarom ook dat er conform de wet gehandeld wordt. Suriname is een Recht Staat!

Dus die manliegt dat hij een kakkerlak h3eft gevonden hij heeft zijn kakkerlak van zijn eigen huis erin gezet

Die man wist ook wat voor feit hij zou plegen, vandaar hij met een Prado kwam zonder kenteken Hij kocht dat eten een dag ervoor, volgende dag kwam ie en begon te keer te gaan van een kakkerlak die hij zelf heeft geplaats!! Waarom zou hij die zelfde dag niet langskomen? En waarom zou die kakkerlak nog zo lekker VERS eruit zien? Waarom eist ie 3000?! Als dat niet alles was wilde hij 2000 ipv 3000 ( want zijn schulden moeten betaald worden waarschijnlijk) Vergoeding waarvan? Wil hij een vergoeding, omdat hij op die beest lijkt en doet?!! Even lelijk, onbeschoft, lui en vuil !! U bent oud genoeg om te weten hoe het hoort en dat een ieder hard werkt!! Zomaar mensen zaken verpesten om uw schulden te kunnen betalen!

De Districts Commissaris van Zuid - Oost Wanica geeft hierbij te kennen dat naar aanleiding van het verschenen bericht in de media, inzake een gevonden kakkerlak in een portie bamie, kan worden aangegeven dat de vermeende aantijging naar het adres van het eethuis in kwestie, bedenkelijk is. Dit kan gesteld worden dat vanwege de berichtgeving, per onmiddelijk, herhaaldelijk, onaangekondigde controles zijn uitgevoerd in betreffend eethuis en alle andere nabij gelegen eethuizen door de controle dienst van het B.O.G. en de afdeling M.G.D. van het Commissariaat. Echter hebben deze diensten geen situatie geconstateerd dat nijpt tot sluiting van de zaak.

Abeba Nyon

is de zaak gewoon afgesloten?? want hoe staat met beschuldiging?? maar goed allah is groot !!

Het resultaat is gepost mensen. Er staan fotos erbij. Gewoon een opgezette plan van een onnozele sukkel. Ga maar op de page van BIC dan ziet u de fotos zelf.

Vreemd!!!!! Want wanneer Je naar de verpakking hebt gekeken zo netjes... En wij nemen aan..... Dat de warung houder tijdens het verpakken ook kijkt.. Wat hij of zij in dat portie bakje zet... Echt vreemd....zuchttttttttttttt!!!!!!!

Andriënne Zijn er nog enkele mensen die geloven in die meneer?(oplichter) Go roko!

Nou eerlijk het ziet er netjes uit hmm

Alles ziet er schoon uit en op orde. Beter dan wat we zagen by de chinese restaurants. Die persoon heeft die kakkerlak zelf gezet. Valse beschuldiging!

Rosanna Lewis 🙄

Zomaar beschuldigen. hij had zeker 3000,-srd nodig.En zet BOG aan het werk.BOG handschoenen, en haarnet (muts)

Maureen Fudgy

En wat waren de bevindingen?

Rosi Randjiet Sewpersad

Ik hadj mars omgekeerd als warung houder schadevergoeding geëist sinds j me warung heb geschaad!!!

Shauna Nuri Ramahi

K hb ook n kenteni , wannr k een portie verkoopt mk k vr d klant ope , dan bn k vr de klant vry van alle beschuldiging , wnnr n klant weg is ben ik nt meer verantwoordt , er zn mensen die in de ete byzet , een les vn die warung n ik xie dat warung echt netjes is

4 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

De Districts Commissaris van Zuid - Oost Wanica geeft hierbij te kennen dat naar aanleiding van het verschenen bericht in de media, inzake een gevonden kakkerlak in een portie bamie, kan worden aangegeven dat de vermeende aantijging naar het adres van het eethuis in kwestie, bedenkelijk is. Dit kan gesteld worden dat vanwege de berichtgeving, per onmiddelijk, herhaaldelijk, onaangekondigde controles zijn uitgevoerd in betreffend eethuis en alle andere nabij gelegen eethuizen door de controle dienst van het B.O.G. en de afdeling M.G.D. van het Commissariaat. Echter hebben deze diensten geen situatie geconstateerd dat nijpt tot sluiting van de zaak. ... Zie meerZie minder

Commentaren

Als eigenaar van de warung zou ik aangifte doen wegens smaad en laster😠

Laat die vent srd 3000 geven want uit het niets heeft hij schade en verlies verricht voor de eigenares.

Ok dan. Goedzo. En dat mag tegenwoordig he..!! Ergens 1 kakkerlak pikken en anderen hiermee hel geven!!! Die persoon die dat heeft gedaan zal continu dromen over kakkerlakken!!

Verfloek Ben je kerel je besteming is het vuur Shaitan iblis luciver joembi

Ps je bent zelf een kakkerlak

4 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

... Zie meerZie minder

Commentaren

Ragini Ramdien

Sranan Uma Kevin Alatoe

7 dagen geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Op woensdag 15 mei a.s. zal de verkoop van de Sozavo pakketten plaatsvinden voor wat betreft het ressort Lelydorp. Alleen de mensen die gebeld zijn geworden zullen in aanmerking komen voor een pakket. U dient mee te nemen uw ID kaart en Srd 50,-.

De verkoop van de pakketten zal plaatsvinden vanaf
10.00 u - 13.00 u op het Commissariaat Zuid-Oost Wanica aan de Tawajarieweg no. 20 (straat van de Politie Post Lelydorp).
... Zie meerZie minder

Commentaren

Wanneer mag n ieder dit pakket van srd 50 voor n keertje kopen? Moet er eerst sprake zijn van een verstandelijke beperkte in t gezin?

Debby Kasanpawiro-Samat

Marisca Esajas - Keenswijk

Hoop, dat de pakketten bij de juiste personen terecht komen. Oesh.

Heb ook een kind met verstandelijke beperking maar heeft nooit een pakket gehad.heel jammer moet ik zegge.krijgt wel financiele bijstand.vraag is hoe te beginnen voor een pakket.graag een antwoord hierop.

Me broer heeft een geestelijke beperking en krijgt financiele bijstand. Hij komt nooit in aanmerking voor een sozavo pakket. Wat zou hij moeten doen om wel een pakket te kunnen bemachtigen?

1 week geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ressort Houttuin, goudenhuwelijk voor het echtpaar Imamali - Abdoelrahman.

Heden mocht het jubilerend echtpaar Imamali A. en Abdoelrahman S. hun 50 jarig huwelijks jubileum gedenken. Dhr. Imamali Akbarhoesein is geboren op 20 december 1946 in het voormalige district Suriname thans Wanica. Na de school heeft hij gewerkt als buschauffeur op de route lijn 5. Dhr. Imamali is een trouwe Moskee ganger. In zijn jonge jaren heeft hij gevoetbald. Mevr. Abdoelrahman Irene Sayra - Gatoen is geboren op 23 oktober 1949 in het district Paramaribo. Na hun huwelijk die op 12 mei 1969 werd voltrokken, en 16 jaren aan de Kwattaweg gewoond te hebben verhuisden zei daarna naar Vredenburg Serie B no. 192 in het district Wanica. Zij hebben elkaar ontmoet en het ja woord gegeven. Uit dit huwelijk zijn er 4 kinderen geboren waaronder 1 zoon en 3 dochters. Het echtpaar heeft ondertussen 9 kleinkinderen en 2 achter kleinkinderen. Na haar school opleiding heeft ze gewerkt als winkel verkoopster. Ze genieten van hun oude dag. Bij dit heugelijk feit waren aanwezig de Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers, en de Adjunct Distrits Secretaris mevr. Judith Hasselbank, die namens de President en First Lady van de Republiek Suriname de felicitaties overbrachten en waarvan de gebruikelijke envelop en bloemstuk niet ontbrak.
... Zie meerZie minder

Commentaren

Sharda Imamali Salamat gefeliciteerd met je ouders

Sahiel Asruf

1 week geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Op verzoek van enkele GLO scholen aan de Districts Commissaris van Zuid - Oost Wanica om in aanmerking te komen voor een computer, is deze op vrijdag 10 mei j.l. ingewilligd en reeds overhandigt. De scholen waren zeer ingenomen met deze geste. ... Zie meerZie minder

1 week geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

De Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers, staf en personeel wensen aan alle moeders toekomstige moeders en oma's een gezegende moederdag toe.❤❤ ... Zie meerZie minder

De Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers, staf en personeel wensen aan alle moeders toekomstige moeders en omas een gezegende moederdag toe.❤❤Image attachmentImage attachment

Commentaren

Ook aan u een fijne moederdag.💐

Gefeliciteerd met moeder dag mi gudoe

Dankje. Ook voor u🌷🌷🌷

Ook alvast een fijne en gezegende moederdag ,mw Audrey Hankers 🌷🌹🌺🙏

Fijne Moederdag

💐

Ook aan onze burgermoeder en de moeders die op t Commissariaat Zuid-Oost werken.....een fijne Moederdag, morgen. 😘

Fijne moederdag..

Fijne moederdag Audrey Hankers

Fijne moederdag ❤

Ook aan u als moeder voor je kinderen & burgermoeder wens ik jouw een fijne/gezegende moederdag toe. Moeder/burgermoeder,da's een zware taak!

Dank u wel Audrey Hankers. Ook aan u wens ik toe: Happy Mother's Day <3

Dank u.Ook voor u morgen een gezegend moederdag met heel veel liefde.😘🌹

Fijne moederdag

z3lfde ookkkaan u

FYNE moederdag

Hartelijk bedankt ook aan u burgermoeder een liefdevolle dag en ook voor uw Mam.Namens leiding en kids van de Maria Hoeve

Fijne Moederdag ook voor u 💐🌷🌻

Danke DC ook voor u gezegende moederdag toegewenst

Fijne moederdag🌷

Danku zeer..ook voor u een liefdevolle en gezegende dag 😘

1 week geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

... Zie meerZie minder

1 week geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

... Zie meerZie minder

2 weken geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

De heren van de afd CTD en enkele vrijwilligers bezig watersleuven te maken te Gotong Rojong. ... Zie meerZie minder

2 weken geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ressort Houttuin.
De heren bezig watersleuven te maken.
... Zie meerZie minder

Ressort Houttuin.
De heren bezig watersleuven te maken.Image attachmentImage attachment

2 weken geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ressort Houttuin
Maaiwerkzaamheden
... Zie meerZie minder

2 weken geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Op dinsdag 7mei vond de opening van administratie en opslag facciliteit van de muziekschool Stichting Muziekeducatie Lelydorp & omgeving(Melo) dat gevstigd is aan de Tjamelielaan nr 4 in het ressort Lelydorp. ... Zie meerZie minder

Commentaren

Kan je ook muziekles hier volgen?

Jayzi❤

2 weken geleden

BIC Wanica Zuid-Oost

Ressort Houttuin ... Zie meerZie minder

The Custom Facebook Feed plugin